×

Поздравления с юбилеем

Сценарии юбилея

Конкурсы на юбилей

Нужное к юбилею

Открытки

Cind trebuie sa trimit invitatii de nunta?

Оцените материал
(0 голосов)

O invitatie la nunta dvs. este un mic suvenir pentru oaspetii tai.

Va fi mai placut pentru ei sa primeasca un card frumos de la tine decit daca invitati verbal sau prin telefon.

Invitatiile pot fi facute sub forma de plicuri, suluri, carti, cutii etc. Invitatiile de nunta pot avea cele mai diverse:

  • imaginea unei fotografii a tinerilor;
  • monograme;
  • nume;
  • elemente de decor etc.

Pentru a crea invitatii de nunta, designerii de la compania Nunta-Lux folosesc carton sau hartie, nylon, satin sau panglici, flori, inimi si alte atribute simbolice. Cartile postale pot fi introduse in plicuri sau cutii speciale.

Invitatiile trebuie trimise absolut tuturor oaspetilor, chiar daca le-ati sunat deja pe unele dintre ele verbal.

Se recomanda trimiterea invitatii cu cel putin 3-4 saptamini inainte de data nuntii, pentru ca oaspetii sa poata planifica timpul si sa se pregateasca pentru nunta dvs. Cea mai buna varianta este cu o luna si jumatate inainte de data nuntii.

Daca este nevoie, pe linga invitatie, puneti o carte postala in plic cu stampila si adresa de retur, astfel incit oaspetilor sa va fie mai usor sa va trimite un raspuns. Acest lucru va va ajuta sa va faceti lista finala de invitati.

Invitatia la nunta a fost dintotdeauna, este si va fi o componenta importanta a sarbatorii. La urma urmei pregatirea pentru nunta dvs. incepe cu citirea invitatiilor de catre oaspeti.

Puteti alege invitatii nunta si botez 2020 pe site-ul https://nunta-lux.ro/.